CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2011. január 30., vasárnap

Járvány

Sziasztok!

Többen jelezték, hogy mostanában gyakran beteg a babájuk vagy éppen egészséges, de félnek a fertőzésektől és míg járványok dúlnak, addig inkább nem vinnék közösségbe. A legutóbbi klubban beszélgettünk erről a témáról, mérlegeltük a lehetőségeket és arra jutottunk, hogy mivel bárhol megfertőződhetnek a gyerekek (gyakran családtag viszi haza a betegséget, munkahelyről, iskolából, oviból, vagy a boltban, tanácsadáson, utcán sétálva is találkozunk emberekkel), inkább mégsem tartanánk szünetet, viszont szigorú óvintézkedéseket vezetnénk be.

A betegségeket elkerülendő sterilizálnánk, amit csak tudunk, fertőtlenítés és kézmosás után jöhetne csak be mindenki, taknyos, köhögős, vagy épp csak pár napja meggyógyult gyerekek és szülők nem látogathatnák a klubot. A szellőztetésre is nagy hangsúlyt helyeznénk, ill. népgyógyászati módszerekkel megpróbálnánk megtisztítani a levegőt (citromfüves párologtatás, hagyma, stb.).
A hideg és ködös időnek köszönhetően egyébként is kevesebben járunk a klubba, mint nyáron, az óvintézkedésekkel együtt talán nem jelentene klubunk fokozott veszélyt a gyerekek egészségre nézve, hanem továbbra is sokunk örömére szolgálna.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért létrehoztam egy kis közvéleménykutatást itt a blogon belül (bal oldalon legfelül található). Kérlek, adj hangot a véleményednek és kattints egyet az igenre, vagy a nemre. Tavaly is tartottunk egy kis járványszünetet, idén is ki fogjuk bírni, de ha szeretnétek, lesz klub. :)

Köszönöm!

Rami

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...