CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2011. január 14., péntek

A januári szülinapi buli

Szakadt az eső egész nap, ennek ellenére klassz kis csapat gyűlt össze a Vasutas társalgójában. Nagy örömünkre eljött a debreceni különítményünk is, a szülinapos Erik babával.
Két új gyerek is érkezett a klubba: a szép szemű Anna és (a szintén szülinapos) Dávid, aki aznapra kimenőt kapott a bölcsiből.


A lufifújás külön művészet, Hajni még egy méretes pumpát is elcipelt a klubba, hogy ne kelljen szájjal fújnunk a sok-sok léggömböt. Voltak mindenféle díszek, sokáig bíbelődtünk velük, de megérte a fáradtságot, tetszett mindenkinek.


Ezúttal csokitorta volt az ünnepeltek süteménye. Tej és tojás is volt benne, mégis elfogyott villámgyorsan, egy morzsa sem maradt belőle.


Remek társaság gyűlt össze és a hangulat nagyon családias és meghitt volt, emellett persze nagyon vidám is, hiszen vidám, mosolygó, ugrabugráló picurkák szaladgáltak mindenhol.
Csoportképet is készítettünk, nagyon mókás lett mindegyik felvétel, mindig mosolygok, ha rénézek ezekre a képekre...


A szülinapi gyertyák elfújása nagyon népszerű feladat volt, a tűzijáték előtt, alatt és után is... Édesek voltak a kis ünnepeltek, ahogy sorakoztak a tortánál. Ennyi tünemény januári babát!!!




Minden gyerek jóízűen falatozott és hamarosan mindegyikük csokis pofival szaladgált...





Petike megmutatta, hogy eszik az ilyen nagyfiúk a sütit:




Ádám még csak nemrég jött először a klubba, icipici csecsemőként, most pedig már egy éves...
Brigi nagyon aranyos és ötletes ajándékkal kedveskedett a gyerekeknek. Horgászbotot és halacskákat fabrikált nekik, pici mágnesekkel. Telitalálat volt. :)
Egy-egy fotó is járt a mamáknak a gyönyörű pöttömökről...


A"totyogók" nagyon élvezték, hogy szabadon hancúrozhatnak. Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a két hatalmas, nehéz babzsák fotel a csúszda tetején van és a győztes Toti kapitány kukucskál mögülük...


A hangulat egyre felszabadultabb lett, így egy idő után a mamik is repkedtek a levegőben...
Dávidot és Annát, az új gyerekeket azonnal befogadta a csipet csapat. Márti és Dávid meg is puszilgatta Anna pofiját...








A rózsaszín babakocsi töretlen népszerűségnek örvend közel egy éve (hiába minden), a fiúk is szeretik tologatni, emelgetni, hadonászni és kardozni vele. Kristóf is a babakocsikardozók tartozik, naná, nem marad ki a buliból. Gergő is tündér volt, mint mindig.



Mártika nagy kedvence a csúszda, sose unja meg...

Gyorsan elrepült az idő, sokáig maradtunk... Anyukák, köszönöm, hogy eljöttetek és mindenben segítettetek! Remélem, mindenkinek szép emlék lesz ez a nap...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...