CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2009. október 24., szombat

Hordozóeszköz kölcsönzés

Szeretnénk mindenkivel megismertetni az ortopédiailag helyes hordozóeszközöket és azok megfelelő használatát. Klubunkban bárki kipróbálhat néhány hordozót, ezen eszközökből nagy a választék. Az áruk általában magas, sokan nem engedhetjük meg magunknak, hogy többet is megvásároljunk. A néhány perces próba alatt viszont nem lehet megtapasztalni minden előnyét és hátrányát. Éppen ezért a klubunk lehetőséget ad az otthoni tesztelésre is. Sok minden kiderülhet az otthoni, szokásos használat alatt, így elkerülhetjük az esetleges felesleges pénzkiadást vagy beleszerethetünk egy bizonyos típusba, márkába az előnyei miatt.

A kölcsönzés feltételei:


  • A hordozó kölcsönzésekor letéti díjat kérünk. A letéti díj összege megegyezik a hordozó értékével. A letéti díjat a hordozó visszaszolgáltatásakor, amennyiben az sértetlen, teljes egészében visszaadjuk.
    Elveszett, tönkrement hordozó esetén a letéti díjból fedezzük a kár enyhítését.

  • Kölcsönzési díjat is kérünk, az ebből befolyó pénzből szeretnénk folyamatosan bővíteni a kölcsönözhető eszközök számát. A kölcsönzési díj 500 Ft/hét.

  • A kölcsönzés ideje 1 hét. Amennyiben más pályázó nincs, több egymást követő héten is hazaviheti ugyanaz a személy. Ha több hétre kéred a hordozóeszközt, vállalod, hogy míg nálad van, minden héten elhozod a klubba, hogy akkor is megismerhessék az érdeklődők.

  • Előnyt élvez, akinek még semmiféle hordozója nincs.

  • A hordozókat átvételkori állapotában szeretnénk visszakapni. Ha megsérül, kérjük értesítsetek. Javítást, javíttatást bízzátok ránk. A költségei természetesen a letéti díjból levonásra kerülnek.

  • A hordozókat ne mossátok ki, ne vasaljátok. Ha bármi folt, szakadás keletkezik a hordozón, kérjük, említsétek meg.

  • Lehetőleg kérünk a használatáról képet és tapasztalatot.
A hordozóeszközöket itt a blogban is bemutatjuk, külön-külön bejegyzésekben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...