CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2012. február 20., hétfő

Padlizsánkrém

Hannus Apukájának világbajnok padlizsánkrémje:
2 padlizsán
1 nagy fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1-2 hámozott paradicsom
só, bors
bazsalikom, ill.
zöldfűszerek ízlés szerint: oregáno, petrezselyem, kakkukfű, koriender
1 tk mustár
citrom
olivaolaj
 
Padlizsánokat félbevágjuk, megöntözzük olivaolajjal és húsával lefelé fordítva meggrillezzük / megsütjük. Vöröshagymát, fokhagymát apróra vágva egy kis sóval megdinszteljük, rákerül a megpuhult, szintén apróra vágott padlizsán, majd a paradicsom, szintén apróra vágva. Fűszerezni, összefőzni, összerogyogtatni. Ennyi. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...