CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2012. február 28., kedd

Te is segíthetsz

Sziasztok!

Az imént járt nálam a "Jócselekedet" Országos Családsegítő Alapítvány egyik munkatársa.
Egy sok-sok megpróbáltatáson átesett kislányról mesélt, aki bár felépült a fájdalmas műtétek után pici korában, hat évesen epilepsziás lett, s egy roham után lebénult. A Pető Intézetbe járnak vele és nagyon szépen fejlődik, de még szükség lenne további kezelésekre. Ennek lebonyolításához kérnek segítséget.




Plósz Regina Hédi 2007. május 8-án született. A gyermek egy ritka genetikai betegséggel született – Mowat-Wilson szindróma, mely mellett epilepsziát, pitvari sövényhiányt és Hirschsprung-féle betegséget is diagnosztizáltak. 2009-ben epilepsziás görcsök következtében bal oldala lebénult. A gyermeket az édesanyja egyedül neveli, – s mivel Regina állandó kezelésre és ápolásra szorul – állását betölteni nem tudja.
Reginának mozgás és értelmi fejlődése érdekében különbféle rehabilitációkra van szüksége; valamint, konduktív tornát, Vojta-terápiát és biorezonanciás kezeléseket igényel. Ezek TB által nem finanszírozottak. Laktózérzékenysége miatt különleges tápszert és laktózmentes tejtermékeket igényel. Szívesen fogadnak vitaminokat, probiotikumokat, immunerősítőket és képességfejlesztő játékokat is.



Ha segíteni szeretnétek, akkor ide kattintva találjátok a további részleteket és a számlaszámot (11734004-20485942 (OTP Bank).


Köszönettel,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...