CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2010. július 19., hétfő

Lana biopamut hordozókendő



A kendőhöz kis füzetet is csatoltak, amiben ábrákkal szemléltették a különböző kötéseket.


Tenger kétoldalas LANA® hordozókendő: egyik oldala világoskék, a másik oldala sötétkék. Csodaszép árnyalatú, puha, ölelős, mégis erős hordozókendő. A kendő két oldala a kék szín két különböző, lágy, visszafogott árnyalata. Hangulattól függően lehet a világos egyszínű, vagy a sötétebb mintás felével kifelé kötni, így egy csapásra két kendőnk is van. A férfiak gyakran szívesebben viselik a sötétebb, a nők pedig a világosabb árnyalatokat. Ezzel a kendővel ez sem probléma, és mindkettő szépen mutat.

Ez a kendő 70 cm széles és 480 centiméter hosszú.

A Lana kendő környezetbarát és csúcsminőségű. Használatával nem csak a baba és a szülők járnak jól, hanem Földünk is. Ellenőrzött, 100%-osan biotermelésből származó pamutból készül. A gyapot termesztéséhez és aratásához a gazdák nem használnak vegyszert, műtrágyát és lombtalanítószert. A biotermelés feltételeit a nemzetközileg elismert svájci intézet, az IMO ellenőrzi. A pamut feldolgozása az IVN (Internationaler Verband für Natur textil wirtschaft) és a BioRe előírásai szerint történik. Az egyik fajta eljárás során a fonalakat fehérítés nélkül, nehézfém mentes festékkel festik be, majd a kendőket csíkosra szövik. A másik módszer, hogy a kendőt nyersfehér fonalból szövik, majd megfestik és az így kapott alapszínre nyomtatják a mintát. A nyomtatás során felhasznált nyers anyagok mérgektől mentesek és 90%-ban újratermelhetőek. Végül a kendőt egy szanforizáció nevű eljárásnak vetik alá, ami egy mechanikus, vegyszermentes mosás. Ennek köszönhetően a kendő puha tapintású, és a mosás után csak 5%-ot megy össze.

A LANA kendő tulajdonságai:

- Biopamut anyag - sűrűn szövött, erős, biztonságos tartás

- Átlósan rugalmas

- Szélességében megjelölt a közepe, a mintásak hosszában is

- Nyomtatott anyag, elegáns mintákkal

- Nehézfém mentes színek

- Az utókezelése is vegyszermentes

- Kis zseb a kulcsnak, mobilnak (Nice Pocket)

A LANA Susi Milz® hordozókendő a legmagasabb minőségi, ökológiai és formatervezés iránti igényeket is kielégíti. Kiváló bio pamutból állítják elő, ezért viselheti a különleges BioRe címkét. Garancia: 2 év.

A Lana kendőről a Beli Buba Babahordozó Iskola honlapján olvashatsz bővebben.
A Beli Buba Babahordozó tanfolyamok már Nyíregyházán is elérhetőek.

A Tenger kipróbálhatod, megcsodálhatod a Nyíregyházi Babaklubban.
A kendő kölcsönözhető, értéke 31.000 Ft.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...