CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2010. július 4., vasárnap

Babbinka érkezett!


'Pici legény, csöpp kis lányka,
nagy szemekkel nézegetsz,
Csak nem vagy már álmos?
Elfáradtál, kicsi vagy még,
s olyan nagy a város.

az erdő is óriás, végtelen a rét,
szerencse, hogy anya-apa
(bátyó, nagyi vagy a papa)
lendít, lóbál, becsatol:
biztonságos kényelemben,
hozzábújva, védelemben,
Babbinkában utazol.



Üdvözöllek
Babbinka világában!

Hogy kicsoda
Babbinka?
Babbinka egy nagyon kedves, csupaszív-csupaszín lényecske, aki pályafutásának kezdetén csatos hordozók, elegánsabban szólva soft structured carrier-ek (SSC) hátoldaláról villantja meg szélesbájos mosolyát. Mindegyik hordozó egyedi színvilágú Babbinkának ad otthont, vidd haza azt, amelyik a legjobban tetszik! A hordozók erős, minimum 295g/nm területi sűrűségű, 100% pamut sávolyszövetből készültek (beavatva a mosás és egyéb titkok rejtelmeibe), vastagon párnázott derék- és vállpántjaik a teherhordó alkalmazott kényelmét szolgálják, de az édes teher combjainál is bélést kapott minden egyes darab. A vállpántok a derékpánthoz varrt két „szárnyacskához” kapcsolódnak; ez a megoldás - mely jópár prototípus tervezése és varrása során született meg - nagyon kényelmessé teszi a hordozást, remélem, hogy Ti is örömötöket lelitek majd benne!

Minden hordozó felgöngyölhető kapucnival készül, és minden hordozóhoz praktikus kordtasak jár.

Méretezés az alapméret egy átalgos szülőpárosnak jó szokott lenni, a derékpánt állíthatósága maximum kb. 125cm, az új vállpánt 160-185 cm magas hordozószemélyeknél általában teljesen jó, persze ez alkattól is függ, így szerencsés, ha megrendelés előtt sikerül összehozni egy próbát. Mindenen lehet változtatni (pántok vagy hátlap hossza), és ezek a változtatások nem felárasok.




Használati útmutató

Háton hordozás Babbinkában: először is kilazítod a vállpántokat, a derekadra csatolod a hordozót, aztán hátadra penderíted a gyermeked, a derékpánt fölé. Középre igazítod őt - mindeközben előre hajolsz -, majd egyik kezeddel megkeresed a vállpántot és megragadod a hátlap tövéhez közeli részen, ráemeled a gyerkőc hátára, másik kezeddel megfogod a másik vállpántot, és így a vállpántoknál fogva magasra emeled a hátlapot, közben kiegyenesedsz, hogy a gravitáció segítségével a gyermeked belehelyezkedjen a megfelelő helyre. Ezután újra előre dőlsz kissé, hogy a súly a hátadon legyen, ne a hordozón, és így ebben az állapotban szorosra húzod a pántokat hátrafelé-lefelé (abban az irányban, amerről befut a csatba a heveder, vagyis a gyerek popsija felé, így teljesen könnyedén, erőlködés nélkül tudod állítani a szorosságot), majd felegyenesedsz. Ha szükségesnek érzed, akkor bekapcsolod a mellkasodon a keresztpántot, és kész is vagy. Ha túl szoros lett a vállpánt, akkor a hevedercsúszkát kicsit megemelve könnyen lazíthatsz rajta (van a csúszkán egy kis kiálló rész, azon a részen lehet "megemelni" )


Elöl hordozás Babbinkában: bekapcsolod a derékpántot, gyermeked felveszed és magad felé fordítva középre "ülteted", ráemeled a hátlapot, majd belebújsz a vállpántokba. Ezután a vállpánt-hevedert előre-lefele (babapopsi felé) húzva beállítod a vállpánt szorosságát (könnyebb dolgod van, ha másik kezeddel megemeled a babapopót kicsit, így tehermentesítve a hordozót sokkal könnyebb a hevedert húzni, és a hordozót is kíméled). A vállpántokat összekötő keresztpántnak elöl hordozáskor fontos szerepe van abban, hogy ne csússzanak le a vállpántok a válladról, ezért még felvétel előtt jó magasra told fel a vállpántokon a keresztpánt mindkét részét, hogy mikor felveszed a vállpántokat, akkor a vállad fölé/vállad mögé nyúlva elérd őket és össze tudd kapcsolni."

A Babbinka hordozó ára 18500Ft.
A klubban megtekinthető, felpróbálható és kölcsönözhető.


Ezúton is hálásan köszönjük Mamintinek!
Te is szeretnél Babbinkát vásárolni? Kattints ide.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...