CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2009. október 3., szombat

Szeptember 24. Babahordozó nap





















"Ez maga volt a csoda!", mondta Rumbold Éva hordozási tanácsadó a nap végén.
Való igaz, hihetetlen rövid idő alatt, lelkes beleadással szervezte meg a nagy napot Pletyákné Fekete Zsuzsa, aki maga is pici babájával, a kendőbe kötött Eszterrel érkezett.
Délután Rákhel-Szöllősy Ramóna a "szórólapterjesztő-beharangozó-babakocsiőr", Mártikával a hasán jelent meg, Páll Éva kíséretében, aki szintén sok-sok szórólapot osztott szét a városban.

Nagyon érdekes előadásokat hallhattak az érdeklődők, délután pedig különböző hordozó-eszközöket is ki lehetett próbálni.
Rumbold Éva kislányával, Julival hosszú órákat utaztak, hogy itt lehessenek az eseményen, amiért köszönet illeti meg őket, hiszen nekik köszönhetően feltárult egy érdekes, titokzatos világ a nyíregyházi kismamák, kispapák, nagymamák,nagypapák előtt. A hordozás, a kendők, mei tai-ok, az érzelmi biztonság és gazdagság, amit általuk elérhetünk, végre kéznyújtásnyi, tapintható, érzékelhető valósággá vált.

Az utolsó félórában is érkeztek újabb vendégek, egészen nagy gyerekek is sertepertéltek a felnőttek körül, míg végül egész kis siserehad szaladgált kacagva a kamarateremben.
Végül Zsuzsa kisorsolta a tombola győzteseit, akik egy-egy ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak a Gézengúz bababolt és a Zöld Sziget Életmód Szaküzlet jóvoltából.


Köszönet illeti a rendezvény további támogatóit: a Shakti-jógastúdiót, az Egészség Bioboltot, a Gyermeksziget Bababoltot, a Delfin Bababoltot és a Retro-rádiót.

Élményekkel gazdag nap volt, ahol megfogalmazódott az igény és az ígéret egy babaklub létrehozására, így evidens volt, hogy a blog folytatódik, a mamami fórumán klub nyílik, a társaság pedig szerveződik...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...