CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2009. november 26., csütörtök

Meghoztuk a döntés - A klub élt, él és élni fog!

Köszönjük szépen mindenkinek aki szavazott a klub sorsát illetően.

4 szavazat érkezett arra, hogy működtessük tovább a klubot, ketten pedig a szüneteltetésre voksoltak. Nem voltunk könnyű helyzetben, de úgy döntöttünk tovább csináljuk a járvány ellenére.

Néhány óvintézkedést azért feltétlenül tennünk kell.
Először is a heti klubtalálkozókat megritkítjuk, és ezentúl kéthetente találkozunk.
A találkozók időpontjai a következőek lesznek (a helyszín és a 10 órás kezdés változatlan):
  • december 4,
  • december 18.
Remélhetőleg ezután már búcsút inthetünk a járványnak, és újra gyakrabban találkozhatunk.

A második változás, hogy mindenkitől aki jönni szeretne a klubba kérjük, hogy azt előzetesen jelezze. A jelzés érkezhet e-mailban, telefonon, sms-ben, kommentben a bejegyzéshez, tehát igazából bárhogyan. A lényeg, hogy csütörtök estig tudjuk hány emberre számíthatunk, mert ha senki nem jön, akkor nem üldögélnénk kettesben/négyesben a könyvtárban.

Akinek a telefonszámát nem tudjuk, kérnénk hogy küldje el nekünk. Természetesen nem fogunk visszaélni vele, de ha bármi közbejön, akkor tudjunk telefonon is szólni.

Harmadszor pedig az autó nélküliek védelmében telekocsi programot hirdetünk. Akinek szabad hely van az autójában, az legyen szíves felvenni az útba eső, egyébként tömegközlekedő klubtársát. Tehát ha valaki gyalogosan, vagy busszal érkezne, az mindenképpen jelezze, és megszervezzük, hogy autózhassanak ők is. Plusz autós ülésünk is van, ha szükség van rá.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...