CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2009. november 3., kedd

3. találkozó, avagy a Csiriptanya premierje

Izgalmas és élményekkel teli nap volt október 30-a a Nyíregyházi Babaklub életében.
Felavattuk a Csiriptanyát, amit a gyerekek nagy lelkesedéssel vettek birtokba. A tömérdek játék rögtön életre kelt a gyerekek kezeiben, csivitelő és gügyögő babahangoktól volt hangos a könyvtár...










Az anyukák és nagymamák pedig meghallgattak egy eszmefuttatást az igény szerinti szoptatás előnyeiről és esetleges nehézségeiről, majd egy érdekes ismertetőt a mama betétekről. Ezeket a gyönyörű, színes betéteket meg is lehetett tekinteni, az újdonság erejével hatott legtöbbünkre.
A beszélgetés végül minden aktuális és kedvenc témát érintett, beleértve persze a hozzátáplálást, szoptatást, altatást, úgy tűnt, a felnőttek és a gyerekek is élvezték egymást társaságát.
Végül minden játék lekerült a polcokról, gyakoroltuk az egyszerű csípőkötést és a batyut, aztán befutottak a távoli, ám annál kedvesebb tagjaink, Mesi&Bence. Meglepetést is hoztak a Klubnak, egy gyönyörű New Native erszényt, így immár ez is megismerhető lesz a klubtagok számára. Ezúton is köszönjük szépen a nagylelkű felajánlást!

Szintén Mesiék jóvoltából megcsodálhattunk egy Calyx hordozót, amit remélhetőleg még a jövő heti klubban is alaposan megvizsgálhatunk...


Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk megköszönni Briginek a kedves vendéglátást otthonában, ahol az első, feledhetetlen találkozók zajlottak!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...