CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2010. augusztus 5., csütörtök

rugalmas hordozókendők - a teszt

Egy pár szót rólam, mint lelkes tesztelőről xD
3. kisfiammal - aki 2010. június 16-án született - végre abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy születésétől kezdve hordozom, és kipróbálhatok vele minden típusú hordozót, ami épp megfelel az életkorának.
Nagyobbik kisebbemmel próbáltuk már a babaerszényt - pár hetes kora után utálta a bölcsőtartást -, a kengurut - ami nagy szabadságot adott, megvolt a "közelségélmény", és ő is szerette, csak olyan 4 hónapos korától leszakadt benne a derekam, s mint azóta megtudtam, nem is túl egészséges -, mígnem a netet böngészve megtaláltam a mei tait.

Most azonban következzenek a rugalmas hordozók:
Liliputi rugalmas hordozókendő
Anaju rugalmas hordozókendő
Close karikás hordozó



A fenti 2 képen a magyar gyártmányú Liliputi rugalmas kendő látható. (Mivel a fényképek 95%-át én csinálom, ritka, hogy használat közben is tudom fotózni a kendőket, ezért vannak ilyen tükörből készült gyöngyszemek).

A Liliputi rugalmas kendőkben kényeztető gyengédséggel, de teljes biztonságban hordozhatod gyermeked. 
Rugalmas, de biztos tartást adó sztrecspamut kendőink lehetővé teszik a babáknak, hogy még sokáig élvezzék szüleik közelségét, a szülőknek pedig azt, hogy egyetlen pillanatot se veszítsenek el/hagyjanak ki gyermekük felcseperedéséből. Használata öröm és elengedhetetlen segítség egyben. Megkönnyíti, s felejthetetlen élménnyel gazdagítja használóit.
Anyaga: sztrecspamut
Hossza: 5-5,5 m; Szélessége: 60 cm
(Forrás: itt)


Imádom a Liliputi gyönyörű színeit: nagyon tetszett, hogy jó szorosan meg lehet kötni, valóban egy nagyon rugalmas anyagú kendő, és nagyon-nagyon baráti az ára (és! magyar termék).

Ez a zöld pedig az én személyes kedvencem: az Anaju  
Még tél volt, amikor  Rami szólt, hogy lenne lehetőség egy ilyen kendő kedvezményes vásárlására a klub részére. A képeken keresztül is rögtön beleszerettem, és volt, hogy Vele álmodtam. Nem vgyok teljesen hülye, csak arról van szó, hogy megálmodtam, amint megyek a 2 gyerekkel a játszótérre, és Zalán ebben a kendőben pocolt a mellkasomon.
A kendő 70% bambuszviszkózból és 30% természetes pamutból készült.
A bambuszkendő megfelelt az "Öko teszt 100" elvárásainak, tehát pici babák számára is biztonságos. A kendő anyaga könnyű, légáteresztő, antibakteriális és csodálatosan puha, a baba születésétől egy éves korig használható..

A kendő szép zöld (Jade Lime), hosszú, szépen csapott a vége, középjelzése a címkéje, könnyű vele kötni. Tavaszi-nyári picibabáknak tökéletes, harsogó friss tavaszi a színe, és anyagösszetétele miatt kellemes viselet lesz kánikulában is.
(Forrás: itt)


Ezek tehát a tények, és meglepő módon ez a valóság is. Érzem, ahogy a kendő "lélegzik", minden fuvallat átjut egészen a bőrömig (vagyis a kicsi bőréig is, ez a jelenlegi majd 40 fokban nem mindegy), pont elég széles, pont elég hosszúak a szárai (és szép csapottak, ami nemcsak a felkötést könnyíti meg, de jól is mutat), és passzol a ruhatáram 80%-hoz a színe. Olyan a kendő, mintha nem is lenne rajtam semmi:) De ami van, az gyönyörű.
Azt hiszem, kiderült, ez a kedvencem a 3 közül.














És itt a harmadik, ami nem kendő, hanem karikás babahordozó.Már nem is meglepő, hogy ennek is gyönyörű a színe: csokoládébarna - Kristóf előszeretettel rakta magára a zsebes részét és csodálta magát benne:)  

A Close Parent egyedülállóan kényelmes és könnyen felvehető hordozó, bio pamut anyaga rugalmas, így a babákat nagyon egyszerű beletenni. Biztonságos , praktikus és kényelmes mind a babának, mind a mamának. Azoknak ajánljuk, akik a kendők megkötésétől idegenkednek és jobb szeretik az egyszerű megoldásokat. Elől praktikus zseb a zsebkendőnek, büfiztető kendőnek.
(Forrás: itt)


Szó mi szó, ez is illik a ruháimhoz, és gyönyörű, és nagyon rugalmas: hasonló a Liliputihoz az anyaga. (mármint hasonlóan rugalmas) Borzasztó kényelmes (ez volt a legkényelmesebb a három közül), egy egész napos mászkálást kibírtam benne, pedig a hátam nem kicsit sajog, mióta két kicsit kell felváltva cipelnem egész nap. Nagyon egyszerűen felvehető, nem kell kötözgetni, és a karikákat egy pillanat műve a kívánt hosszúságúra igazgatni. 
Ha kengurus lennék még mindig, biztos még jobban imádnám, de be kell vallanom, így most már a kendő sokkal testhezállóbb. Apa viszont úgy nyilatkozott, hogy mint egyedüli férfibarát hordozót (a 3-ból), ő is ki fogja próbálni (nagy mei tai-fan, egyébként xD )
Az az igazság, hogy mindhárom nagyon tetszik, és ha lenne sok pénzem, mindhármat megvenném (sőt, a Liliputiból még vagy két másik színűt), hiszen mindegyikben van olyan, amiben a legjobb. Kezdem megérteni a hordozó-halmozókatxD

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...