CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2010. április 4., vasárnap

Új helyszín!

A legutóbbi klubtalálkozó alkalmával rá kellett döbbennünk, hogy kinőttük a Csiriptanyát minden szempontból. Egyrészt alig fértünk már el a sok töpörtyűvel, másrészt a gyerekek már annyira nagy csibészek, hogy sorban próbáltak leugrálni az üvegkorláton és a lépcsőn...

Végiggondoltuk, hol lehetne megtartani a klubot úgy, hogy megfeleljen a rendkívül kényes elvárásainknak. Így jutottunk el a Vasutas Művelődési Házba, ahol nagyon kedvesen fogadtak bennünket és miután megismerték a klub profilját és célkitűzéseit, úgy döntöttek, hogy szárnyaik alá veszik a Babaklubot. Ezúton is hálásan köszönjük!

Mostantól tehát a Vasutas Művelődési Ház Társalgójába várunk minden kedves érdeklődőt.
Az új helyről az első benyomásaink:

Tipp-topp tisztaság, az egyik falon végig bordásfalak várják az örökmozgókat, míg szemben vele, a másik falon végig ablakok vannak, dől be a fény.
A helyiség tágas, gyerekbiztos, tiszta. Külön kis raktárszobában vannak a játékok (trambulin, zsámolyok, párnák, plüssök, csúzda, stb.).
Emellett tartozik hozzá egy pelenkázó helyiség, szintén ragyogó tiszta, szép pelenkázóasztallal, szagmentesített pelusvödörrel (!), a vécéjén szűkítő és kis fellépő a picurkáknak.
Az udvara zárt, füves, sőt, még egy vonatszerelvény is pihen benne.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...