CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2012. november 14., szerda

Elsősegély oktatás a GyereCsak Egyesület szervezésében

Minden szülőben ott él az aggodalom, hogy gyermekét valami baj éri. 
S ha már úgy alakul, akkor fog-e tudni hirtelen megfelelően reagálni? Hogyan lehet segíteni? Mit tegyünk, mit ne, míg megérkezik a mentő? Mi legyen, ha borsót töm az orrába, ha belekóstol a zsírkrétába, ha elcsapja a hasát, ha leesik a mászókáról?


PICTURE: JAY TOWN HERALD SUN
Ezernyi kérdés, s most itt a válasz, hála lelkes klub- és egyesületi tagunknak, Szabó-Fige Tímeának, aki a Nyíregyházi Babaklub keretén belül, a GyereCsak Egyesület szervezésében elsősegély oktatásról gondoskodott számunkra.
Meghívott előadónk Tóth György lesz, aki a Nyíregyházi Mentőállomás Állomásvezető mentőtisztje.

Itt a remek alkalom, hogy megbízható forrásból elsajátítsuk, mit tehetünk a gyermekeink megóvása érdekében, illetve mi a teendő, ha mégis veszélyhelyzet alakul ki. Fontos, hogy felkészültek legyünk az ilyen helyzetekre, s minden családban legyen legalább egy ember, aki képes arra, hogy életet mentsen, segítséget nyújtson.

Az oktatás ingyenes, a támogatásokat viszont hálásan elfogadja a GyereCsak Egyesület (="Gyerekek, Családok, Anyák Kreatívan" Közhasznú Egyesület) a 68700119-10820579 számlaszámra.

A helyszín: a Jósavárosi Görög Katolikus Egyházközség közösségi háza, Korányi Frigyes u. 15.
Az időpont2012. november 20. 17 óra.

Kérünk benneteket, amennyiben ismertek olyan kisgyermekes családokat, akiket érdekelhet a program, küldjétek tovább ezt a meghívót számukra, hogy ők is értesülhessenek róla.
Segítségeteket előre is köszönjük.

Várunk benneteket szeretettel!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...