CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2011. december 11., vasárnap

Itt járt a Mikulás!


Nagyon jó hangulatú buli kerekedett a Mikulás ünnepségből. 
Rengeteg anyuka, apuka, nagymama és gyerkőc gyűlt össze, hogy együtt várjuk a "Nagyszakállút". Jöttek ovisok, bölcsisek is és akadt, aki másfél órát utazott, hogy velünk legyen.
A gyerekek vidámak, izgatottak voltak, aranyosan csetlettek-botlottak, tipegtek és kergetőztek, no meg persze csemegéztek. Volt miből, hiszen a lelkes szülők bőséges "terülj, terülj asztalkámat" készítettek, igazi, ínycsiklandó szabolcsi almát, körtét, finom sütiket, sőt, még tej és tojásmentes különlegességeket is kóstolhattunk.

A Mikulást hangos énekszóval vártuk, így csalogattuk...
Ezúton is hálás köszönet Szendrei-Kökényesi Anikónak (Ringató), aki vezette a csipetkékből álló "kórust", sőt, meg is táncoltatta a pöttömöket, emelve ezzel a hangulat fokát és az est fényét.

Köszönjük a Jósa András Múzeumnak a gyönyörű helyszínt és a Mikulás paravánt, ami nagy sikert aratott!

Végül, de nem utolsósorban, nagy-nagy hálával tartozunk a Mikulás bácsinak, hogy ellátogatott hozzánk és kedves feleségének, aki lelkesen támogatta ebben.

A gyerekek igazán átérezték az esemény emelkedettségét, öröm volt rájuk nézni. A Mikulástól sem féltek, a nagyobbacskák énekeltek, verset mondtak, a picik pedig az ölébe ültek...

Sok-sok gyönyörű fotó készült, íme néhány gyöngyszem a mi gépünkből:











































Húsz év múlva Csongor lesz a Mikulás

















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...