CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2011. március 4., péntek

Segítsünk!

Az egyik klubtagunk hívta fel a figyelmünket, hogy segítségre van szükség, fogjunk össze.


"Van egy nyíregyházi kislány, Kiss Laura. Négy éves, két és fél évesen leukémiát diagnosztizáltak nála. A kemoterápia alatt kómába esett, azóta nem tud járni, beszélni. A 8 éves nővérétől kapott gerincvelőt, így valószínűleg meggyógyul a leukémiából. Most steril szobában, steril körülmények közt kell még egy fél évig élnie. Csak pépeset ehet, gyümölcsöt csak hőkezelt bébiétel formájában. Sajnos pelenkázni kell. 4 őssejtkezelésre lenne szüksége, egy kezelés ára 4 millió forint.
A családnak erre nincs pénze,így segítségre szorulnak.
Jelenleg több féle módon lehet segíteni rajtuk. Hamarosan két musical előadás kerül megrendezésre a Kodályban, Dzsungel könyve címen, ezer forintos támogatói áron Laura-lánc vásárolható, melynek teljes vételára Laura számlájára kerül. A lánc rózsaszín, swarovski kővel. nagyon szép ajándék. Képet csatolok.
Folyamatosan gyűjtik a kupakokat is, de az nagyon hosszadalmas, mert egy kg kupak 45.-Ft-ot ér. Van bankszámlaszám is, ahová lehet készpénzt utalni.
Valamint, ha kismamák tudnának felajánlani egy-egy bébiételt, amit esetleg már nem akarnak felhasználni, vagy a babájuk nem szeret, vagy pelust (4,5-ös méretben) annak is nagyon örülnének.
Bővebben Lauráról a saját honlapján olvashattok http://www.kisslaura.fw.hu/.
Kérlek, ha egy mód van rá segíts! Terjeszd az anyukák körében.
Minden apró segítség nagy segítség a bajban!"

Támogatásod,segítséged az alábbi számlaszámra küldheted:
Belföldi utalás:11773449-05464616 OTP Kissné Kovács Rita.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...