CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

2011. február 8., kedd

Szünet szünet

Különös helyzet állt elő, hiszen végig döntetlen maradt a szavazás, hogy tartsunk-e klubszünetet, majd végül 10-en szavaztatok arra, hogy ne legyen szünet, 8-an arra, hogy legyen.
Sokan úgy gondoljuk, hogy jobb, ha várunk pár hetet, míg lecseng az influenza szezon, sokan viszont felhívtak, írtak, hogy mikor lesz végre klub, mert szeretnének jönni. Nagyon nehéz döntést hozni egy ilyen helyzetben, de kénytelen voltam. Szünetel a szünet, legalább a héten. A többség óhaját tartom szem előtt, ezen a héten csütörtökön már lesz klub.

Fokozott elővigyázatosságot kérek tőletek.
- A betegségeket elkerülendő sterilizálunk mindent, amit csak tudunk (Chicco fertőtlenítő folyadékot fogok hozni, de ha Ti hoztok, annál több jut minden babák által rágcsálni áhított négyzetcentire).
- A drogériákban kapható fertőtlenítő törlőkendő és víz nélkül használható fertőtlenítő gél, ha tehetitek, szerezzetek be egy csomaggal és használjátok is a klubban.
- Kézfertőtlenítés és kézmosás után jöhet csak be mindenki.
- Kicsit/nagyon taknyos, köhögős, vagy épp csak pár napja meggyógyult gyerekek és szülők nem látogathatják a klubot.

Elnézést, ha kicsit kemények a fenti sorok, de mindannyiunk érdeke, hogy kölcsönösen megtiszteljük egymást azzal, hogy vigyázunk a közösségbe járók gyerekek egészségére.

Köszönöm a közreműködéseteket és a megértéseteket!

Találkozunk tehát február 10-én 10 órakor a Vasutas Művelődési Ház társalgójában.
(Ha már tudjátok, mit szeretnétek kikölcsönözni, szóljatok, hogy biztos elvigyem.)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...